Verpletterende cijfers: de beste analist van het land is …

Verpletterende cijfers: de beste analist van het land is … Foto: © Photonews 06 oktober 2016 12:06<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Geen competitievoetbal deze week, wel interlandvoetbal. Maar in het Debat van de Week gooiden we het deze keer over een andere boeg. We zochten samen met jullie naar de beste analist van het land en uw mening is wel érg duidelijk. Steeds meer ex-voetballers noemen zich tegenwoordig een analist. Ze komen vanuit hun eigen voetbalervaringen vertellen hoe er op het veld soms dingen goed of foutlopen.De ene doet dat met…

Lees verder op Belgium Soccer: Verpletterende cijfers: de beste analist van het land is …


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!