Nooit meer supporters in de stadions dan op speeldag 9: vorig record verpletterd

Nooit meer supporters in de stadions dan op speeldag 9: vorig record verpletterd Foto: © photonews 05 oktober 2016 21:35<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De negende speeldag in de Jupiler Pro League heeft een record opgeleverd. Een toeschouwersrecord. Er kwamen immers nooit meer mensen naar het stadion dan de voorbije speeldag. Er kwamen maar liefst 98.481 supporters opdagen afgelopen weekend, laat de Pro League weten. Daarmee wordt het vorige record van speeldag 3 verpletterd. Toen kwamen er 93.502 supporters naar de stadions afgezakt.De Super Sunday heeft dus effect gehad. De stadions van Club Brugge en Standard zijn…

Lees verder op Belgium Soccer: Nooit meer supporters in de stadions dan op speeldag 9: vorig record verpletterd


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!