Jonge automobilist overlijdt na ongeval in Gosselies

Op de N5 ter hoogte van Gosselies (Charleroi) heeft een man woensdagavond eerst een verkeerseiland en daarna een verlichtingspaal geraakt. Hij overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Het ongeval gebeurde volgens de hulpdiensten rond 23uur, ter hoogte van het rondpunt van Caterpillar. De jonge bestuurder uit de gemeente Thuin verloor om een nog onbekende reden de controle over zijn voertuig, en botste op een verkeerseiland en daarna op een verlichtingspaal. Zijn voertuig ging overkop, maar kwam daarna weer op zijn vier wielen terecht.ReanimatieHet slachtoffer kreeg een hartstilstand en werd nog gereanimeerd, maar overleed…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Jonge automobilist overlijdt na ongeval in Gosselies


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!