Dejaegere eindelijk opnieuw voetballer: “Wat mij betreft, ben ik er opnieuw bij tegen Zulte Waregem”

Dejaegere eindelijk opnieuw voetballer: “Wat mij betreft, ben ik er opnieuw bij tegen Zulte Waregem” Foto: © photonews 04 oktober 2016 09:54<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Brecht Dejaegere mag zich eindelijk opnieuw voetballer noemen. Gisteren speelde hij met de beloften van Gent een volledige helft mee tegen Charleroi. Een serieuze opsteker voor de middenvelder. Zijn teller ging twee weken terug al voorbij zes maanden revalidatie. Het deed dus deugd bij Brechtje: “Iedereen zei me dat ik het rustig aan moest doen, maar dat kon ik niet”, aldus Dejaegere in Het Laatste…

Lees verder op Belgium Soccer: Dejaegere eindelijk opnieuw voetballer: "Wat mij betreft, ben ik er opnieuw bij tegen Zulte Waregem"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!