Onze mening: gebakkelei in de Clasico, Reviewcommissie zal zijn werk hebben

Onze mening: gebakkelei in de Clasico, Reviewcommissie zal zijn werk hebben 03 oktober 2016 11:54<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Reviewcommissie komt vandaag waarschijnlijk samen voor speeldag 9 in de Jupiler Pro League. We zijn benieuwd wie ze gaan oproepen, maar wij zagen wel een aantal fasen die onder de loep kunnen worden genomen. Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie kunnen worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert. Ook deze week zagen we weer een en ander passeren, de…

Lees verder op Belgium Soccer: Onze mening: gebakkelei in de Clasico, Reviewcommissie zal zijn werk hebben


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!