Tegendoelpunten storen Vanderhaeghe: “Niemand deed wat hij moest doen”

Tegendoelpunten storen Vanderhaeghe: “Niemand deed wat hij moest doen” Foto: ┬ę Photonews 01 oktober 2016 09:53<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Yves Vanderhaeghe moest gisteren met lede ogen aanzien hoe KV Oostende in de slotseconden een zege weggaf. De coach stoort zich vooral aan de tegendoelpunten. Eenzelfde verhaal als een weekje geleden op het veld van Sporting Charleroi. De tegendoelpunten – en vooral de manier waarop ze worden ge├»ncasseerd – storen Yves Vanderhaeghe mateloos.”We trainen nochtans genoeg op standaardsituaties”, zucht de coach van Oostende. “Gisteren deed niemand wat hij moest doen. We kregen twee gelijkaardige tegendoelpunten…

Lees verder op Belgium Soccer: Tegendoelpunten storen Vanderhaeghe: "Niemand deed wat hij moest doen"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!