Zulte Waregem-middenvelder bekent: “Ik eet frieten, pizza en kebab”

Zulte Waregem-middenvelder bekent: “Ik eet frieten, pizza en kebab” 30 september 2016 09:06<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het gaat goed met Zulte Waregem. De West-Vlamingen staan op kop en hebben dat mede te danken aan Soualiho Meïté. De middenvelder heeft echter nog wel wat problemen op vlak van professionalisme. “Mijn vetpercentage is veel te hoog, ik zit bij de slechtsten van de kern”, aldus de Fransman bij HLN. Franky Dury probeert hem uit te leggen dat het anders moet en dat beseft Meïté ook. “De coach heeft gelijk, ik moet daar…

Lees verder op Belgium Soccer: Zulte Waregem-middenvelder bekent: "Ik eet frieten, pizza en kebab"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!