Live: Vanderhaeghe dropt Berrier in de basis

Live: Vanderhaeghe dropt Berrier in de basis Foto: © Photonews 30 september 2016 20:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KV Oostende en STVV trappen vanavond het voetbalweekend op gang. De Limburgers krijgen meteen een enorme uitdaging voorgeschoteld. KV Oostende verloor nog niets sinds het Albertpark werd vernieuwd en werd gedoopt als Versluys Arena. Meer zelfs: de Kustboys lieten op de eigen grasmat een perfecte twaalf op twaalf noteren.Buitenshuis loopt het allemaal iets minder. Yves Vanderhaeghe wil dan ook iets rechtzetten na het verlies van een weekje geleden bij Sporting Charleroi. “Winnen van…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Vanderhaeghe dropt Berrier in de basis


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!