Denayer, Tielemans, Musonda … bij de beloften

Denayer, Tielemans, Musonda … bij de beloften 30 september 2016 16:48<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Niet enkel Roberto Martinez maakte vandaag zijn selectie bekend, ook Johan Walem deed dat voor de beloftenselectie. Zij kunnen het EK nog halen, de selectieheer maakte zijn namen bekend voor de laatste twee duels. De jonge Rode Duivels kunnen zich plaatsen voor het EK 2017 in Polen. Als ze 6 op 6 halen in hun laatste twee kwalificatieduels zijn ze zeker van de kwalificatie.Johan Walem wilde dus ook zijn sterkste ploeg meenemen voor het moeilijke duel in Montenegro (7 oktober) en thuis…

Lees verder op Belgium Soccer: Denayer, Tielemans, Musonda … bij de beloften


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!