Verdediging KV Oostende moet zich zorgen beginnen maken: “Dit kan niet”

Verdediging KV Oostende moet zich zorgen beginnen maken: “Dit kan niet” Foto: © Photonews 28 september 2016 19:59<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Yves Vanderhaeghe heeft een aantal conclusies getrokken uit de wedstrijd tegen Charleroi en daar zullen er een paar het gelag voor betalen. Vooral verdedigend kon de coach er niet om lachen. Vanderhaeghe vond Oostende immers te mak in Charleroi. “We hebben die wedstrijd geanalyseerd en de spelers gewezen op de pijnpunten. Vooral de manier waarop we daar twee goals slikken, kan écht niet. Dat heb ik de spelers ook duidelijk…

Lees verder op Belgium Soccer: Verdediging KV Oostende moet zich zorgen beginnen maken: "Dit kan niet"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Verdediging KV Oostende moet zich zorgen beginnen maken: “Dit kan niet”

Verdediging KV Oostende moet zich zorgen beginnen maken: “Dit kan niet” Foto: © Photonews 28 september 2016 19:59<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Yves Vanderhaeghe heeft een aantal conclusies getrokken uit de wedstrijd tegen Charleroi en daar zullen er een paar het gelag voor betalen. Vooral verdedigend kon de coach er niet om lachen. Vanderhaeghe vond Oostende immers te mak in Charleroi. “We hebben die wedstrijd geanalyseerd en de spelers gewezen op de pijnpunten. Vooral de manier waarop we daar twee goals slikken, kan écht niet. Dat heb ik de spelers ook duidelijk…

Lees verder op Belgium Soccer: Verdediging KV Oostende moet zich zorgen beginnen maken: "Dit kan niet"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!