De Jupiler Pro League is 8 speeldagen ver, deze ploegen heersen thuis en/of uit

De Jupiler Pro League is 8 speeldagen ver, deze ploegen heersen thuis en/of uit 28 september 2016 12:30<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De Jupiler Pro League is acht speeldagen ver en dus vallen er al een aantal zaken op bij onze zestien eersteklassers. Bijvoorbeeld wie sterk thuis en wie sterk uit presteert. Zulte Waregem voert met 19 op 24 de ranking aan en staat daarmee vier punten los op kop. Maar op eigen bodem zijn er momenteel straffere eersteklassers. AA Gent en KV Oostende boekten tot dusver een foutloze 12 op 12. Essevee speelde gelijk tegen de…

Lees verder op Belgium Soccer: De Jupiler Pro League is 8 speeldagen ver, deze ploegen heersen thuis en/of uit


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!