Opvallend: Charleroi biedt verontschuldigingen aan bij Proto

Opvallend: Charleroi biedt verontschuldigingen aan bij Proto Foto: © Photonews 27 september 2016 10:16<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Silvio Proto is niet meteen de meest geliefde speler bij de supporters van de tegenstander. De doelman aarzelt niet om het publiek en de rivalen te provoceren en dat wordt hem niet in dank afgenomen. In Charleroi kreeg hij het nog zwaar te verdienen. En dat terwijl de goalie in Charleroi geboren werd en er ook opgroeide, al brak hij natuurlijk door bij La Louvière. De supporters lieten zich niet van hun beste kant…

Lees verder op Belgium Soccer: Opvallend: Charleroi biedt verontschuldigingen aan bij Proto


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!