Kritiek op Butelle, maar kijk eens waar de doelman van Club Brugge staat in het klassement van clean sheets

Kritiek op Butelle, maar kijk eens waar de doelman van Club Brugge staat in het klassement van clean sheets Foto: © Photonews 27 september 2016 09:15<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Ludovic Butelle begon niet zo geweldig aan het nieuwe seizoen zoals hij de voorbije voetbaljaargang afsloot. De Franse doelman van Club Brugge kreeg dan ook hier en daar wat kritiek te slikken, maar stilaan komt Butelle er goed door. Tijdens de jongste weken ging de vormcurve van Butelle opnieuw de lucht in. Op training zag keeperstrainer Jan Van Steenberghe de doelman van…

Lees verder op Belgium Soccer: Kritiek op Butelle, maar kijk eens waar de doelman van Club Brugge staat in het klassement van clean sheets


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!