Vanderhaeghe gaat opvallend licht over buitenshuis-balans van KV Oostende

Vanderhaeghe gaat opvallend licht over buitenshuis-balans van KV Oostende Foto: © photonews 26 september 2016 11:11<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KV Oostende mag vrijdag in de eigen Versluys Arena aan de bak tegen STVV. Gelukkig maar. Buitenshuis bakken de West-Vlamingen er bitter weinig van. Al tilt Yves Vanderhaeghe daar (nog) niet te zwaar aan. Eén op twaalf. De balans van KV Oostende buitenshuis neigt naar hongersnood. Enkel op het veld van Zulte Waregem slaagden de Kustboys erin om een punt te pakken. Ook afgelopen zaterdag moest er puntenloos worden vertrokken op…

Lees verder op Belgium Soccer: Vanderhaeghe gaat opvallend licht over buitenshuis-balans van KV Oostende


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!