Doodgeschoten man in Molenbeek was bankovervaller uit Charleroi

Bjorn Maeckelbergh 26/09/16 – 13u59 De man die gisteravond in Molenbeek door twee mannen op een scooter werd doodgeschoten, is de 35-jarige Deniz Lal. De man uit Charleroi werd in 2009 tot vijf jaar cel veroordeeld nadat hij samen met enkele Waalse kompanen een bankdirecteur, diens broer en een medewerker had gegijzeld tijdens een tiger-kidnapping. Hij kreeg ook eerder al eens vijf jaar cel voor een bankoverval. Bij de tiger-kidnapping in 2009 maakten Lal en zijn kompanen 90.000 euro buit. Lal woonde zijn proces niet bij omdat hij kort daarvoor beschoten was.Lal was voorwaardelijk vrij,…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Doodgeschoten man in Molenbeek was bankovervaller uit Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!