Mazzu blaast de loftrompet: “Je moet het maar doen, hé”

Mazzu blaast de loftrompet: “Je moet het maar doen, hé” Foto: © Photonews 25 september 2016 13:04<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Felice Mazzu is een gelukkig man. De coach van Sporting Charleroi zag zijn troepen gisteren winnen tegen KV Oostende. “Ik ben fier. Heel fier.” Sporting Charleroi staat onder de mensen. De Zebra’s praten dan wel niet over play-off 1, maar de ambitie is er zeker en vast. Door de overwinning van KV Oostende wippen de Karolingers over KV Oostende naar de subtop van het klassement.”Ik zag één van onze beste wedstrijden…

Lees verder op Belgium Soccer: Mazzu blaast de loftrompet: “Je moet het maar doen, hé”


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!