Charleroi rukt op na late goal tegen slap KV Oostende

Door: redactie 24/09/16 – 22u19 © belga. Charleroi heeft vanavond een gouden zaak gedaan in het klassement van de Jupiler Pro League. De Carolo’s wonnen na een knotsgekke slotfase van een slap en inspiratieloos KV Oostende. Even leek het alsof Charleroi de drie punten te grabbel zou gooien na een domme penaltyfout van Mata, maar Chris Bedia besliste daar anders over. Hij prikte de verdiende 2-1 alsnog voorbij Proto. De late 2-1 van Chris Bedia was het hoogtepunt van een dolle slotfase waarin Musona eerst de openingstreffer van Mamadou Fall ongedaan maakte. Fall had in een flauwe eerste…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Charleroi rukt op na late goal tegen slap KV Oostende


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!