Geld zegt niet alles, maar zo ziet de rangschikking eruit in vergelijking met de marktwaardes

Geld zegt niet alles, maar zo ziet de rangschikking eruit in vergelijking met de marktwaardes 23 september 2016 11:45<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Geld zegt niet alles, maar het kan natuurlijk wel helpen. Bij het uitbouwen van je kern natuurlijk. Al zegt een transfersom of een marktwaarde natuurlijk niet altijd alles van of over een speler. Zo slaagt ene Francky Dury er in om steevast zijn spelers beter te maken dan ze soms bij andere ploegen uit de verf komen. Zo slaagt hij erin om met een spelerskern ter waarde van 23…

Lees verder op Belgium Soccer: Geld zegt niet alles, maar zo ziet de rangschikking eruit in vergelijking met de marktwaardes


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!