Mazzu over zijn flirt met Standard: “Ik ben erg ontgoocheld”

Mazzu over zijn flirt met Standard: “Ik ben erg ontgoocheld” 22 september 2016 19:24<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Felice Mazzu is één van de trainers in de Belgische competitie die er ieder seizoen opnieuw maar in slaagt om een competitieve ploeg te smeden die kan meedingen naar een plaats in play-off 1. Eén keer stond Mazzu dicht bij een overstap naar Standard, maar die kwam er uiteindelijk niet. Het is iets waar Mazzu liever niet meer aan terugdenkt, maar toch raakte die zaak hem meer dan iedereen zou denken. “Ik ben erg…

Lees verder op Belgium Soccer: Mazzu over zijn flirt met Standard: "Ik ben erg ontgoocheld"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!