Belgische aanvaller kon naar Standard, Lokeren, Mechelen en Charleroi, maar koos héél bewust voor de Engelse tweede klasse

Belgische aanvaller kon naar Standard, Lokeren, Mechelen en Charleroi, maar koos héél bewust voor de Engelse tweede klasse Foto: © photonews 22 september 2016 16:32<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is al een tijdje stil rond Frédéric Gounongbe. De aanvaller die Westerlo vorig jaar bijna in zijn eentje in eerste klasse hield, stak afgelopen zomer het Kanaal over. Momenteel komt Gounongbe voor Cardiff City uit, maar het had ook anders kunnen lopen. “Ik had contact met Felice Mazzu (coach van Charleroi, red.), met wie ik lang geleden nog gewerkt heb”, vertelt…

Lees verder op Belgium Soccer: Belgische aanvaller kon naar Standard, Lokeren, Mechelen en Charleroi, maar koos héél bewust voor de Engelse tweede klasse


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!