Schoofs maakt de Gentse balans: “Drie op twaalf is simpelweg te weinig”

Schoofs maakt de Gentse balans: “Drie op twaalf is simpelweg te weinig” Foto: © Photonews 20 september 2016 09:51<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KAA Gent sloot het voetbalweekend zondagavond af met een verliesbeurt op het veld van KV Oostende. Rob Schoofs weet wat er verkeerd liep bij zijn ploeg. Rob Schoofs staat dan wel niet op de Europa League-lijst van KAA Gent, maar de middenvelder mag in de competitie wel opdraven van Hein Vanhaezebrouck. De Limburger startte op de positie van de vertrokken Sven Kums.Ook Schoofs kon niet voorkomen dat het Gentse…

Lees verder op Belgium Soccer: Schoofs maakt de Gentse balans: "Drie op twaalf is simpelweg te weinig"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!