Was de kritiek op Nuytinck terecht? “Deschacht maakt tenminste geen fouten”

Was de kritiek op Nuytinck terecht? “Deschacht maakt tenminste geen fouten” Foto: © photonews 19 september 2016 13:50<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. René Weilier had tegen Racing Genk de verwachte wissel in petto. Bram Nuytinck werd naar de bank gehaald ten voordele van de wederoptredende Olivier Deschacht. De routinier van het Park bracht het er prima vanaf in de Luminus Arena. “Anderlecht had het lastig, en er was een goeie Roef nodig, maar toch vind ik ze defensief al iets stabieler met Deschacht dan met Nuytinck”, aldus Marc Degryse in Het…

Lees verder op Belgium Soccer: Was de kritiek op Nuytinck terecht? "Deschacht maakt tenminste geen fouten"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!