Bij Gent maken ze zich geen zorgen: “Ook zonder Kums moeten we kampioen kunnen spelen”

Bij Gent maken ze zich geen zorgen: “Ook zonder Kums moeten we kampioen kunnen spelen” Foto: © photonews 19 september 2016 18:14<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Hein Vanhaezebrouck haalde het gemis van Sven Kums aan als één van de redenen voor het verlies van AA Gent op bezoek bij KV Oostende. We gingen bij de supporters te rade over zijn vertrek en vervanging. “Voor Kums gaan we nooit de perfecte opvolger kunnen vinden”, opent Benjamin Bundervoet, voorzitter van de Picasso Indians én de mascotte van Gent. “Hij zoog de ballen naar zich,…

Lees verder op Belgium Soccer: Bij Gent maken ze zich geen zorgen: "Ook zonder Kums moeten we kampioen kunnen spelen"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!