Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

David Pollet kijkt nu al uit naar de wedstrijd tegen Club Brugge

David Pollet kijkt nu al uit naar de wedstrijd tegen Club Brugge Foto: © photonews 18 september 2016 16:36<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. David Pollet viel tegen KV Mechelen geblesseerd uit. De aanvaller bleef in de rust in de kleedkamer en is enige tijd onbeschikbaar. Dat liet Pollet zelf weten via Twitter. Hij zal twee weken aan de kant staan en kijkt nu al uit naar zijn terugkeer. Die is gepland in de thuiswedstrijd tegen Club Brugge.De blessure van Pollet is slecht nieuws voor coach Mazzu, die eerder ook al…

Lees verder op Belgium Soccer: David Pollet kijkt nu al uit naar de wedstrijd tegen Club Brugge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *