Matthys geeft accenten Ferrera prijs: “Maar ze kwamen wel van overal”

Matthys geeft accenten Ferrera prijs: “Maar ze kwamen wel van overal” Foto: © photonews 17 september 2016 08:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KV Mechelen kwam gisteren goed weg met een punt op Charleroi. Goed is misschien nog zwak uitgedrukt, maar het is wel heel mooi dat de juiste mentaliteit getoond werd. Tim Matthys was na de match wel tevreden, maar… “We wisten dat Charleroi sterk ging starten, maar hier waren we niet op voorzien. We kwamen eigenlijk overal een stap te kort”, zei de flankspeler. “”Charleroi, dat zie je dat het een…

Lees verder op Belgium Soccer: Matthys geeft accenten Ferrera prijs: "Maar ze kwamen wel van overal"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!