Interview: Eddy Snelders: “Supporters zouden Nuytinck moeten steunen”

Interview: Eddy Snelders: “Supporters zouden Nuytinck moeten steunen” Foto: © photonews 17 september 2016 10:19<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Zondag staat met Racing Genk-Anderlecht een topmatch op het programma. Wij polsten eens bij analist Eddy Snelders wie op hem de beste indruk maakt. En ook hij is duidelijk over de fel bekritiseerde Bram Nuytinck. Voorspellingen doen is altijd moeilijk, maar toch denkt Snelders dat Anderlecht de beste kans maakt. “Anderlecht maakt de beste indruk op mij. Aanvallend zijn ze erg sterk met hun nieuwe spelers.” Al is het natuurlijk afwachten hoe Stanciu…

Lees verder op Belgium Soccer: Interview: Eddy Snelders: "Supporters zouden Nuytinck moeten steunen"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!