Maak kennis met de nieuwe attractie van STVV: “Het is een énorm talent en nu al de snelste van de ploeg”

Maak kennis met de nieuwe attractie van STVV: “Het is een énorm talent en nu al de snelste van de ploeg” Foto: © photonews 16 september 2016 10:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Hoewel de efficiëntie nog ontbreekt, zit er in het STVV van nu een pak meer voetballend vermogen dan in de ploeg van enkele maanden terug. En met Jonathan Bamba hebben de Truienaars er nog een extra attractie bij. Jonathan Bamba, een 20-jarige Franse flankaanvaller die voor één seizoen wordt gehuurd van Saint-Étienne, startte zaterdag uit bij KV Mechelen voor het…

Lees verder op Belgium Soccer: Maak kennis met de nieuwe attractie van STVV: “Het is een énorm talent en nu al de snelste van de ploeg”


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!