Francky Dury reageert op uitspraken Brusselmans en co: “Kijk niet graag neer op ploegen’

Francky Dury reageert op uitspraken Brusselmans en co: “Kijk niet graag neer op ploegen’ Foto: © photonews 16 september 2016 11:17<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Zulte Waregem prijkt ook na zes speeldagen nog steeds fier bovenaan het klassement. En dat na wedstrijden tegen Oostende, Genk en in Moeskroen. Toch niet allemaal kleine ploegen. Francky Dury reageert op de leidersplaats én de kritiek. Na de 9 op 9 tegen Waasland-Beveren, Standard en Eupen had Herman Brusselmans in Stadion nog gefoeterd op Essevee: “Ze hebben die punten dan wel gehaald, maar tegen alleen maar erg…

Lees verder op Belgium Soccer: Francky Dury reageert op uitspraken Brusselmans en co: "Kijk niet graag neer op ploegen’


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!