Weiler voorzichtig tegen Qabala, die hun kapitein missen omwille van een moordzaak

Weiler voorzichtig tegen Qabala, die hun kapitein missen omwille van een moordzaak Foto: © photonews 15 september 2016 11:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Anderlecht is klaar om aan de serieuze Europese zaken te beginnen. In een poule met Qabala, Saint-Etienne en Mainz moeten ze zich kunnen plaatsen. Maar eerst de onbekende Azerbeidzjaanse ploeg, waar niemand al te veel van afweet. In tegenstelling tot Anderlecht, want René Weiler had niet al te veel geheimen. Voor een Europese match een open training houden, we hebben het nog niet veel gezien. En Weiler stak het…

Lees verder op Belgium Soccer: Weiler voorzichtig tegen Qabala, die hun kapitein missen omwille van een moordzaak


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!