Standard had nog enkele andere opties om Yannick Ferrera op te volgen

Standard had nog enkele andere opties om Yannick Ferrera op te volgen Foto: © photonews 15 september 2016 14:12<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Standard stuurde vorige week Yannick Ferrera de laan uit en kaapte vervolgens Aleksandar Jankovic weg bij KV Mechelen. Maar dat had ook anders kunnen lopen. Verschillende trainers werden de jongste weken aan de Rouches gelinkt. Onder meer de namen van coaches Pereira en de nog beter bekende Conceiçao vielen in Luik.”Bij de keuze van een nieuwe trainer mag je net als bij de zoektocht naar een nieuwe spits niet…

Lees verder op Belgium Soccer: Standard had nog enkele andere opties om Yannick Ferrera op te volgen


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!