Renard trapt stevig na op Ferrera: “Zijn protégés haalden hun niveau niet meer, omdat ze wisten dat ze niet naast de ploeg zouden…

Renard trapt stevig na op Ferrera: “Zijn protégés haalden hun niveau niet meer, omdat ze wisten dat ze niet naast de ploeg zouden vallen” Foto: © photonews 15 september 2016 12:25<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Yannick Ferrera werd vorige week door Standard ontslagen. Met het Europese verhaal op komst kwam Olivier Renard nog eens terug op de redenen van dat ontslag. En de ex-coach wordt zwaar aangepakt. “Ik ving al een hele tijd negatieve signalen op vanuit de kleedkamer”, aldus Olivier Renard in Het Laatste Nieuws. “Het zijn de spelers die…

Lees verder op Belgium Soccer: Renard trapt stevig na op Ferrera: “Zijn protégés haalden hun niveau niet meer, omdat ze wisten dat ze niet naast de ploeg zouden…


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!