Live: Weiler geeft vertrouwen aan Nuytinck en andere tien die wonnen tegen Charleroi

Live: Weiler geeft vertrouwen aan Nuytinck en andere tien die wonnen tegen Charleroi Foto: © photonews 15 september 2016 18:27<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Anderlecht is klaar om aan de serieuze Europese zaken te beginnen. In een poule met Qabala, Saint-Etienne en Mainz moeten ze zich kunnen plaatsen. Maar eerst de onbekende Azerbeidzjaanse ploeg, waar niemand al te veel van afweet. In tegenstelling tot Anderlecht, want René Weiler had niet al te veel geheimen. Voor een Europese match een open training houden, we hebben het nog niet veel gezien. En Weiler stak…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Weiler geeft vertrouwen aan Nuytinck en andere tien die wonnen tegen Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!