Westerlo: Jacky Mathijssen volgt Bob Peeters op

De 53-jarige Limburger volgt de dinsdag ontslagen Bob Peeters op, een contractduur werd niet meegedeeld.GeschiktJacky Mathijssen was volgens Westel ‘de meest geschikte kandidaat om het nieuwe project van de club in goede banen te leiden. KVC Westerlo wil met hem uitgroeien tot een stabiele middenmoter’.De ex-doelman zat zonder club nadat hij eind november 2015 ontslagen werd bij Oud-Heverlee Leuven. Daarvoor stond hij aan het roer bij onder meer STVV, Charleroi, Club Brugge, Lokeren en (Germinal) Beerschot. Rode lantaarnBob Peeters, die sinds eind november 2015 aan de slag was bij de Kemphanen, kon met Westerlo…

Lees verder op Geen categorie: Westerlo: Jacky Mathijssen volgt Bob Peeters op


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Westerlo: Jacky Mathijssen volgt Bob Peeters op

De 53-jarige Limburger volgt de dinsdag ontslagen Bob Peeters op, een contractduur werd niet meegedeeld.GeschiktJacky Mathijssen was volgens Westel ‘de meest geschikte kandidaat om het nieuwe project van de club in goede banen te leiden. KVC Westerlo wil met hem uitgroeien tot een stabiele middenmoter’.De ex-doelman zat zonder club nadat hij eind november 2015 ontslagen werd bij Oud-Heverlee Leuven. Daarvoor stond hij aan het roer bij onder meer STVV, Charleroi, Club Brugge, Lokeren en (Germinal) Beerschot. Rode lantaarnBob Peeters, die sinds eind november 2015 aan de slag was bij de Kemphanen, kon met Westerlo…

Lees verder op Geen categorie: Westerlo: Jacky Mathijssen volgt Bob Peeters op


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!