Weiler doet oproep aan fans: “Ik begrijp niet dat ze Nuytinck uitfluiten”

Weiler doet oproep aan fans: “Ik begrijp niet dat ze Nuytinck uitfluiten” Foto: © photonews 14 september 2016 16:12<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. René Weiler is niet van plan zijn elftal te wijzigen voor de wedstrijd tegen Qabala. Centraal in de verdediging blijft dus Bram Nuytinck staan. En Weiler had een oproep voor het Anderlechtse publiek in verband met hem. Bram Nuytinck heeft er gelegen bij de fans. Die floten hem zondag in het duel tegen Charleroi uit na een paar ongelukkige interventies. René Weiler sprak er zich woensdag over uit. “We…

Lees verder op Belgium Soccer: Weiler doet oproep aan fans: "Ik begrijp niet dat ze Nuytinck uitfluiten"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!