Anderlecht speelt morgen met dezelfde ploeg als tegen Charleroi

Anderlecht speelt morgen met dezelfde ploeg als tegen Charleroi Foto: © photonews 14 september 2016 15:26<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Anderlecht speelt morgen in de Europa League op eigen veld tegen het Azerbeidzjaanse Qabala. Coach René Weiler zal met dezelfde elf als tegen Charleroi aan de wedstrijd beginnen. Ondanks de stevige kritiek op het defensieve compartiment kiest Anderlecht-coach René Weiler morgen voor dezelfde elf jongens die zondag met 3-2 va Charleroi wonnen. Dat wil zeggen: met Spajic, Acheampong, Kara en de fel gecontesteerde Nuytinck achterin. Olivier Deschacht stond vandaag op…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht speelt morgen met dezelfde ploeg als tegen Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!