Allijns kijkt uit naar de derby en heeft boodschap voor de supporters: “Hou het ludiek, met geweld schiet niemand op”

Allijns kijkt uit naar de derby en heeft boodschap voor de supporters: “Hou het ludiek, met geweld schiet niemand op” Foto: © Photonews 14 september 2016 10:35<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De spanning in het zuiden van West-Vlaanderen wordt al een tijdje opgebouwd voor de derby tussen Zulte Waregem en KV Kortrijk. De afrit Waregem werd al omgedoopt tot Boeregem. De voorzitter van Kortrijk kan het best pruimen. “Zolang het ludiek blijft kunnen we ons daar wel in vinden. Niemand is gebaat bij geweld”, aldus Joseph Allijns in een gesprek met…

Lees verder op Belgium Soccer: Allijns kijkt uit naar de derby en heeft boodschap voor de supporters: "Hou het ludiek, met geweld schiet niemand op"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!