Stanciu meteen grote uitblinker bij zege Anderlecht: “Geniet ervan hier te zijn”

Door: redactie 11/09/16 – 19u51 Nicolae Stanciu regisseerde Anderlecht naar een 3-2 zege. © belga. Anderlecht heeft Charleroi zijn eerste nederlaag van het seizoen aangesmeerd. In een sterke tweede helft poetste paars-wit de 0-1 achterstand weg, die er kwam na een heerlijk afstandsschot van Bakar. Een dubieuze ingreep van Acheampong in de zestienmeter bleef onbestraft, zodat de schade voor Anderlecht halfweg beperkt was.Onder impuls van zijn beide Roemenen zette de thuisploeg nadien de scheve situatie recht. Chipciu schotelde prijsschutter Teodorczyk de gelijkmaker voor. Een uitblinkende Stanciu speelde de bezoekers daarna helemaal dol. Hanni en Tielemans profiteerden en…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Stanciu meteen grote uitblinker bij zege Anderlecht: "Geniet ervan hier te zijn"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!