“Hij wil het ongelijk van Anderlecht aantonen, dat leeft enorm bij hem”

“Hij wil het ongelijk van Anderlecht aantonen, dat leeft enorm bij hem” Foto: © photonews 10 september 2016 07:01<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Moeskroen zag met Noë Dussenne in extremis nog een sterkhouder vertrekken, maar gelukkig voor de Henegouwers streken er ook enkele nieuwe jongens neer op Le Canonnier. Een van hen is Anderlecht-huurling Mahmoud ‘Trezeguet’ Hassan. De vleugelaanvaller, die donderdag terugkeerde na een oefenmatch met Egypte in Zuid-Afrika, getuigde al over zijn moeizame eerste passage bij Anderlecht. (Dat leest u hier) Welke eerste indruk maakte hij bij les Hurlus?”Hoewel hij…

Lees verder op Belgium Soccer: "Hij wil het ongelijk van Anderlecht aantonen, dat leeft enorm bij hem"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!