Recordaankoop Anderlecht laat meteen diepe indruk na, voorts uitstekend nieuws uit de ziekenboeg

Recordaankoop Anderlecht laat meteen diepe indruk na, voorts uitstekend nieuws uit de ziekenboeg Foto: ¬© Photonews 09 september 2016 08:57<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. RSC Anderlecht blies donderdag met een zo goed als voltallige √©quipe verzamelen om de komst van Sporting Charleroi voor te bereiden. Ook op het appel: de Brusselse recordaankoop Nicolae Stanciu. De Roemeense international liet zich al gelden met enkele fraaie doelpunten op assist van winger Massimo Bruno, meldt Het Nieuwsblad. Ook Hamdi Harbaoui, die de strijd moet aangaan met Lukasz Teodorczyk, etaleerde zijn neus voor goals.Verder was er…

Lees verder op Belgium Soccer: Recordaankoop Anderlecht laat meteen diepe indruk na, voorts uitstekend nieuws uit de ziekenboeg


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!