Problemen op de rechtsback bij Anderlecht: “Als het moet, moeten ze daar maar spelen”

Problemen op de rechtsback bij Anderlecht: “Als het moet, moeten ze daar maar spelen” 09 september 2016 17:25<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Aanvallend zal het wel snor zitten bij Anderlecht, verdedigend zal er toch het één en ander bijgeschroefd moeten worden. Want de bezetting was al niet groot, die is er – zelfs met de komst van Uros Spajic – niet beter op geworden. Vooral op de rechtsback heeft Anderlecht een serieus probleem. Andy Najar en Dennis Appiah zijn nog weken out en het experiment met Stéphane Badji heeft al verschillende keren gefaald. Tegen…

Lees verder op Belgium Soccer: Problemen op de rechtsback bij Anderlecht: "Als het moet, moeten ze daar maar spelen"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!