Debat van de week: op speeldag 5 stonden er amper 55 Belgen aan de aftrap

Debat van de week: op speeldag 5 stonden er amper 55 Belgen aan de aftrap Foto: © photonews 08 september 2016 10:35<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. ‘Er zijn geen Belgen meer sire!’ Of toch weinig die in België wekelijks op de voetbalvelden aan de bak komen. De instroom van buitenlanders is dit seizoen weer gestegen. En dat was ook te zien aan het aantal Belgen dat de vorige speeldag aan de aftrap stond. Met exact 55 waren ze, de jongens die in België geboren zijn en er ook een paspoort van op zak hebben en in de…

Lees verder op Belgium Soccer: Debat van de week: op speeldag 5 stonden er amper 55 Belgen aan de aftrap


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!