De man van 10 miljoen en alle andere nieuwkomers samen op het veld, dat ging er zo aan toe bij Anderlecht

De man van 10 miljoen en alle andere nieuwkomers samen op het veld, dat ging er zo aan toe bij Anderlecht Foto: © photonews 08 september 2016 20:12<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Na de interlandbreak streken de internationals weer neer bij Belgisch recordkampioen RSC Anderlecht. En dus trok ook Nicolae Stanciu een eerste keer het trainingsshirt van paars-wit aan. De topaankoop van Anderlecht kwam net voor de interlandverplichtingen met Roemenië zijn contract ondertekenen, maar vertrok onmiddellijk weer naar zijn thuisland. Donderdag sloot de spelmaker definitief aan.Ook andere nieuwkomers als Harbaoui, Bruno en Spajic…

Lees verder op Belgium Soccer: De man van 10 miljoen en alle andere nieuwkomers samen op het veld, dat ging er zo aan toe bij Anderlecht


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!