Verkempinck, T2 bij Roemenië: ‘Stanciu is beste speler van het land’

Rudi Verkempinck zat in de tribune bij de wedstrijd van Steaua Boekarest tegen Sparta Praag. De Roemeense kampioen scoorde vier keer tegen de Tsjechen, drie van de goals kwamen van Stanciu, waaronder een magistraal vluchtschot en een ideaal getrapte vrije trap. ‘Fenomenaal wat hij daar deed’, zegt de Belgische assistent van de nieuwe Roemeense bondscoach Christoph Daum met wie hij eerder bij Club Brugge samenwerkte. ‘Hij doet me door zijn spelintelligentie denken aan Víctor Vázquez. Hij ziet alles snel, is een echte nummer 10 met een ongelofelijke traptechniek. Mentaal is die jongen ook heel stabiel, hij…

Lees verder op Geen categorie: Verkempinck, T2 bij Roemenië: ‘Stanciu is beste speler van het land’


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!