Slecht nieuws voor Club Brugge en Standard: De Bock en Scholz hebben schorsing aan hun been

Slecht nieuws voor Club Brugge en Standard: De Bock en Scholz hebben schorsing aan hun been Foto: © photonews 06 september 2016 15:40<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Pech voor Club Brugge en Standard, en meer bepaald Laurens De Bock en Alexander Scholz. De verdedigers kregen een schorsing opgelegd van de Geschillencommissie. Ook STVV-speler Kevin Koubemba moet brommen. De Bock liet zich tijdens de match tegen Standard in negatieve zin opmerken. De linksback van Club Brugge trapte zowel Dossevi als Mbenza tegen de grond. De Bock werd opgeroepen door de Geschillencommissie Betaald Voetbal…

Lees verder op Belgium Soccer: Slecht nieuws voor Club Brugge en Standard: De Bock en Scholz hebben schorsing aan hun been


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!