Anderlecht, Standard en Oostende zijn de grootste dupes van Afrika Cup, Gent en Genk hebben geluk

Anderlecht, Standard en Oostende zijn de grootste dupes van Afrika Cup, Gent en Genk hebben geluk Foto: © Photonews 06 september 2016 08:56<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Begin 2017 is het weer zover: dan gaat de Afrika Cup van start. Het Afrikaanse landentoernooi valt pal in clubseizoen en dat wil dus zeggen dat de spelers van de deelnemende landen een tijd niet beschikbaar zijn voor hun werkgever. De eerstvolgende editie van de Afrika Cup loopt van 21 januari tot 12 februari in Gabon. Zoals altijd zal er ook een Belgische delegatie van spelers aanwezig zijn…

Lees verder op Belgium Soccer: Anderlecht, Standard en Oostende zijn de grootste dupes van Afrika Cup, Gent en Genk hebben geluk


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!