François scoort voor Beerschot-Wilrijk: “Ik heb nog steeds de kwaliteiten om op het hoogste niveau te spelen”

François scoort voor Beerschot-Wilrijk: “Ik heb nog steeds de kwaliteiten om op het hoogste niveau te spelen” Foto: © photonews 05 september 2016 15:39<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. KFCO Beerschot-Wilrijk won zaterdagavond zijn eerste competitiewedstrijd met 0-2 bij Sprimont. Invaller Guillaume François besliste de match. “Het is niet gemakkelijk om na enkele trainingen in de ploeg te komen”, zei verloren zoon Guillaume François aan ATV. “Maar ik kon een doelpunt maken en ben dus erg blij.”François werd bij Charleroi omgeschoold tot rechtsachter, maar viel zaterdagavond in als rechteraanvaller. “Ik ben nu…

Lees verder op Belgium Soccer: François scoort voor Beerschot-Wilrijk: “Ik heb nog steeds de kwaliteiten om op het hoogste niveau te spelen”


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!