De Camargo legt uit waarom hij vertrok bij KRC Genk

De Camargo legt uit waarom hij vertrok bij KRC Genk Foto: © photonews 04 september 2016 13:05<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Igor de Camargo verdween tijdens de voorbije transferperiode langs een achterpoortje bij KRC Genk. De Braziliaanse Belg ruilde de Luminus Arena in voor een avontuur bij APOEL Nicosia in Cyprus. De 33-jarige aanvaller kwam nog eens terug op zijn vertrek bij Genk. De Camargo stond aan het begin van vorig seizoen vaak in de basis, maar daar kwam plots verandering in. “Na de heenwedstrijd in Westerlo, vlak voor de winterstop, werd…

Lees verder op Belgium Soccer: De Camargo legt uit waarom hij vertrok bij KRC Genk


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!