STVV wilde nog een tweede jeugdproduct van Anderlecht en ook een bekende Standard-aanvaller naar Stayen halen

STVV wilde nog een tweede jeugdproduct van Anderlecht en ook een bekende Standard-aanvaller naar Stayen halen Foto: © photonews 01 september 2016 13:39<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Hoewel onze eersteklassers nog enkele zaakjes wisten te realiseren op Transfer Deadline Day, gingen een aantal hangende dossiers niet door. Ook bij STVV kwamen uiteindelijk twee bekende namen niet naar Stayen. Zo was Mohammed Aoulad, de aanvaller die een verleden kent bij Anderlecht, Charleroi, Westerlo en… STVV in beeld, maar een deal volgde niet meldt Het Belang van Limburg. Verder polsten de Kanaries…

Lees verder op Belgium Soccer: STVV wilde nog een tweede jeugdproduct van Anderlecht en ook een bekende Standard-aanvaller naar Stayen halen


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STVV wilde nog een tweede jeugdproduct van Anderlecht en ook een bekende Standard-aanvaller naar Stayen halen

STVV wilde nog een tweede jeugdproduct van Anderlecht en ook een bekende Standard-aanvaller naar Stayen halen Foto: © photonews 01 september 2016 13:39<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Hoewel onze eersteklassers nog enkele zaakjes wisten te realiseren op Transfer Deadline Day, gingen een aantal hangende dossiers niet door. Ook bij STVV kwamen uiteindelijk twee bekende namen niet naar Stayen. Zo was Mohammed Aoulad, de aanvaller die een verleden kent bij Anderlecht, Charleroi, Westerlo en… STVV in beeld, maar een deal volgde niet meldt Het Belang van Limburg. Verder polsten de Kanaries…

Lees verder op Belgium Soccer: STVV wilde nog een tweede jeugdproduct van Anderlecht en ook een bekende Standard-aanvaller naar Stayen halen


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!