Eindelijk opgeroepen: de gemiste interlandcarrière van Milicevic

Eindelijk opgeroepen: de gemiste interlandcarrière van Milicevic Foto: © photonews 31 augustus 2016 11:24<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Danijel Milicevic is eindelijk opgeroepen voor een nationaal elftal. Op zes september kan hij zijn debuut maken bij Bosnië, en dat op z’n dertigste. Waar liep het dan eerder mis voor de fijnbesnaarde Zwitser die ook een Servisch paspoort op zak heeft? De reden is niet ver te zoeken. Milicevic is het schoolvoorbeeld van een laatbloeier, maar speelde wel in de meeste jeugdreeksen voor Zwitserland.LaatbloeierOp zijn 23ste kwam hij bij Eupen pas een eerste…

Lees verder op Belgium Soccer: Eindelijk opgeroepen: de gemiste interlandcarrière van Milicevic


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!