De ‘Mogi Bayat-zomer’: het is werkelijk indrukwekkend

De ‘Mogi Bayat-zomer’: het is werkelijk indrukwekkend 30 augustus 2016 14:53<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Wie doet er nog een transfer zonder Mogi Bayat? De man lijkt het onmogelijke voor elkaar te krijgen. Deze zomer was hij omnipresent en het lijkt nog niet gedaan. Bayat domineert andermaal de Belgische markt. We schreven verleden jaar al dat Bayat ongeveer 90 procent van de transfermarkt in België beheerst. Verleden zomer waren dat allemaal zelfs nog relatief kleine transfers, maar deze zomer schakelde de Iranees met Franse nationaliteit een versnelling hoger. Hij rondde enkele miljoenendeals…

Lees verder op Belgium Soccer: De ‘Mogi Bayat-zomer’: het is werkelijk indrukwekkend


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!